Startsida > Våra tjänster > Automatikbyte

Vi uppgraderar och
säkerställer din anläggning

Ett reservkraftsaggregat har ofta en livslängd på 20-30 år. Däremot håller sällan automatiken och elektroniken så länge och det kan vara svårt eller helt omöjligt att erhålla reservdelar till den. Vi ser ett ökat behov att uppgradera och säkerställa lite äldre anläggningar. Vi utför automatikbyten på allt från enkla singelaggregat till de mest komplexa anläggningar. Ofta kan kunden inte stå utan reservkraft under ombyggnadstiden, är det en mindre anläggning tar vi dit ett av våra egna aggregat för att säkerställa driften eller så hyr vi in den reservkraftskapacitet som erfordras. Automatikbyten kan då göras med anläggningen i full drift.

Serviceteam med spetskompetens

Olssons serviceteam har olika spetskompetens, som till exempel djupare motorreparationer, automatik, styrsystem, felsök och reparation av generatorer. Teamen har även kompetens att underhålla och serva aggregat och utrustning som inte är levererade av oss.

Uthyrning av mobila aggregat och reservkraft i container

För dig som behöver en tillfällig lösning kan vi erbjuda uthyrning av mobila och containermonterade generatoraggregat.

Kundanpassade och unika lösningar är vår styrka

Kundspecifika och trygga helhetslösningar hela vägen från konstruktion till produktion och vidare till leverans och installation.

Säker service och löpande underhåll med Olssons

Vårt serviceavtal kan anpassas helt efter er verksamhets krav och unika anläggning så att ni kan känna total trygghet.